Soveltava jalkapallo

Euran Pallon ja Euran Seudun Kehitysvammaistentuki ry:n yhdessä pyörittämä soveltava jalkapallo erityisryhmään kuuluville, joka pitää sisällään soveltavaa erityisjalkapalloa, mikä on tarkoitettu kaiken ikäisille tytöille ja pojille, sekä miehille että naisille. Tasoon ja kotipaikkakuntaan katsomatta. Tällä hetkellä meitä on soveltavassa jalkapallossa 10-18hlö.

Soveltava jalkapallo aloitettiin vuoden 2015 syksyllä, jolloin Euran Pallo järjesti pilottijakson kaikille innokkaille liikkujille ja toiminta sai tuosta jatkoa. Soveltavassa jalkapallossa ohjaajina toimivat Euran Pallon omat koulutetut nuoriso-ohjaajat.

Syksyllä 2022 soveltavassa jalkapallossa otettiin kehitysaskel ja omana valmentajana aloitti Euran Pallon valmentajakoulutuksen saanut ja itsekin 3vuotta Euran Pallossa pelannut Julia Aro. Hänen myötään olemme myös kehittäneet toimintaamme. FcSiniset ovat meidän oma ns edustusjoukkueemme joka on soveltavassa jalkapallossa käyvistä koottu joukkue joka edustaa soveltavaa jalkapalloa peleissä ja erinlaisissa tapahtumissa.

Harjoituksissa käydään läpi jalkapallon perusteknisiä asioita aina kuljettamisesta syöttämiseen. Harjoituksissa laitetaan myös peli pyörimään. Toimintamme jatkuu ympäri vuoden.Talviaikaan pelataan futsalia sisällä ja nurmen alettua vihertämään meidät näkee ulkokentillä. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan soveltavaan jalkapalloon, niin ole rohkeasti yhteydessä joukkueenjohtajaan Tanja Aroon.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: taaro81@gmail.com 0503366081

Euran Pallo Ry

Postiosoite:

Eurantie 33 

27510 Eura


Käyntiosoite:
OP-Areena

Nummentie 28

27500 Kauttua

toimisto@euranpallo.fi